Teràpia integrativa

Rock rose retall

Teràpia integrativa: dietoteràpia, teràpia floral i antroposòfica.

En la teràpia integrativa veiem la persona com una totalitat i tot allò que li passa mereix la nostra atenció, des de la part més física, fins als anhels més espirituals. Accepta els tractaments més moderns actuals, però té en compte la medicina natural practicada des de fa molt de temps, permetent prevenir i curar moltes patologies abans que esdevinguin greus.

Les nostres eines bàsiques són la dietoteràpia, els tractaments de teràpia floral, els tractaments homeopàtics antroposòfics i la suplementació de tipus ortomolecular. Tots ells respectuosos amb la persona i sense els efectes secundaris dels medicaments químics que procurem evitar, encara que a vegades esdevenen necessaris.


Dietoteràpia

 Una de les bases de la salut és l’alimentació. En els aliments trobem no solament els elements físics que el nostre cos necessita, sinó també l’energia que porten associada. Per això, un dels pilars del nostre pla curatiu és un pla dietètic que ajudi a recuperar les capacitats autocuratives del propi organisme.


Tractaments de teràpia floral

Esteu passant per una etapa difícil de la vostra vida? Esteu cansats, sense energia? No podeu portar a terme allò que us heu proposat? Heu tingut recentment alguna pèrdua, la mort d’un ésser estimat?

En totes aquestes situacions i en moltes altres us podem ajudar a recuperar el vostre equilibri mitjançant les essències florals adequades. 

Clora


Què és la teràpia floral?

Es tracta d’un sistema holístic de curació basat en l’essència de les flors. Aquestes essències actuen de forma subtil en el nostre camp vibracional, aportant-nos la informació que necessitem en cada moment per avançar en el nostre camí vital.

Xicoira, flor


Amb quines flors treballem?

El sistema més conegut és el que va descobrir el Dr. Bach en els anys 30 del segle passat. A més d’aquest, existeixen actualment molt altres sistemes que ens ajuden en les diferents patologies que ens afecten actualment. Per tant treballem amb totes aquelles flors que ens puguin ajudar en el vostre cas: Bach, Califòrnia, Orquídies Europees, Bush, Saint Germain, i altres.


Com es porta a terme un procés de teràpia floral?

La persona que vol iniciar aquest procés, acudeix a partir d’alguna situació vital que vol resoldre, bé sigui física i/o emocional. A partir d’una entrevista personal, determinem la fórmula que cal prendre i anem fent el seu seguiment al llarg del temps, acompanyant-vos sempre en el vostre procés terapèutic i de curació, fins que considerem conjuntament que s’ha aconseguit resoldre o millorar aquell aspecte de la nostra vida que ens turmentava.


Què és la teràpia antroposòfica?

A partir de les idees i la pràctica del filòsof Rudolf Steiner i de la Dra. Ita Wegman es va generar una línea mèdica que és practicada per un bon nombre de metges i terapeutes. Es tracta d’una medicina integradora que té en compte tant la medicina científica amb tots els seus avenços, com també la medicina tradicional i l’espiritualitat de la persona. Considera la vida corporal i anímica, junt amb la individualitat humana, com un tot unitari; un tot en el qual les diverses parts que el formen s’influeixen recíprocament. No es tracta d’una “medicina alternativa”, ja que es pot integrar perfectament amb la medicina convencional.


Podeu demanar consulta als telèfons: 

977 322 322    o bé al     679 467 754

gantabanax@gantabanax.cat               © Gantabanax 2014