Activitats en grup a GANTABANAX

Activitats en grup Gantabanax

Compartir:

Amb l’inici del nou curs tots tornem a les nostres rutines habituals i una d’elles hauria de ser aprendre a cuidar-nos. A Gantabanax som conscients d’aquest fet i us volem ajudar en aquesta tasca, oferint-vos activitats en grup que us ajudin en diferents aspectes.

Actualment us oferim les següents:

Grup de meditació:


La meditació (mindfulness) és una tècnica ancestral que actualment s’ha demostrat que té molts beneficis. Podríem parlar de beneficis en l’àmbit físic, com aprendre a construir habilitats per controlar l’estrès, la millora de nombroses patologies com ansietat, depressió, dolor, càncer, etc. Però la meditació va molt més enllà i ens ajuda a connectar des del cor amb nosaltres mateixos. Amb aquest grup iniciarem el camí de l’autoconeixement, que és la base d’aprendre a viure bé i retrobar-nos de veritat amb cada un de nosaltres.

Professor: Josep Maria Llorach, biòleg i terapeuta integratiu.

Horari: dimarts de 19:30 a 20:30 h

Grup d’hipopressius:


Els exercicis hipopressius treballen els músculs de l’abdomen i de l’esquena, de manera que augmenten el seu to i comencen a funcionar com una faixa natural. Hi ha un aplanament i enduriment de la panxa, a més de funcionar com a suport per a la columna. Amb la pràctica habitual dels exercicis hipopressius podràs aconseguir, entre altres, reduir el perímetre abdominal aportant millores estètiques, posturals i funcionals, prevenir el debilitament de sòl pelvià en el postpart, regular els paràmetres respiratoris, prevenir hèrnies inguinals, abdominals, crurals i vaginals i prevenir la incontinència urinària.

Professor: Eric Mestre, fisioterapeuta i osteòpata.

Horari: dimecres de 18 a 19 h

Grup d’escola de columna:


El mal d’esquena i l’aparició de problemes a la columna vertebral és cada vegada més freqüent entre la població i és el motiu més habitual de consulta a les nostres teràpies. Per això, és important conèixer quines accions podem fer que beneficiïn a la nostra esquena i quins són els millors exercicis per enfortir la columna vertebral. I quins són els beneficis d’aquests exercicis en aquesta zona del cos? Des d’ajudar-te a reduir el dolor, passant per corregir la postura i reduir la tensió muscular (sobretot a les espatlles o la zona lumbar), així com millorar la flexibilitat i aconseguir una figura més harmònica i estilitzada.

Professor: Adrià Llorach, fisioterapeuta i osteòpata i Xavier Castelló, fisioterapeuta

Horari: dimecres de 19 a 20 h

Horari: dijous de 10 a 11 h, grup sèniors.

Grup de ioga: 


El ioga entrena al mateix temps el cos, la ment i els sentits, per viure amb més salut, alegria, saviesa i connexió interior. Ens proporciona estabilitat, presència i eficàcia per a la vida diària. En l’àmbit físic ens permet reduir la pressió arterial i la freqüència cardíaca, ens ajuda a relaxar-nos, a millorar la nostra autoconfiança, a reduir l’estrès, millorar la nostra coordinació i concentració, ajudar-nos a dormir millor i a millorar la digestió, entre moltes altres coses.

Professora: Aina Llorens, professora de hatha ioga.

Horari: dijous de 18 a 19:30 h

1 comentari a “Activitats en grup a GANTABANAX”

Deixa un comentari

Arxius

Vols un regal?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad