Xerrada oberta. Les males herbes entren a la cuina.

Reus

18-12-2021

10

Les males herbes entren a la cuina
La nostra alimentació s’ha anat simplificant cada cop més, el nombre de vegetals als que actualment tenim accés està entre 20 i 50 a tot estirar, però en temps passats podien arribar als pocs centenars. Això acaba perjudicant la nostra salut digestiva, per la pèrdua de varietat. En la xerrada parlarem de quines són les plantes i flors que tenim als nostres camps, que sovint despreciem, i que poden ser una font de nutrients i de varietat a la nostra cuina del dia a dia.

Ponent: Josep Maria Llorach, biòleg i terapeuta.

Més informació sobre el curs

Responsable: Adrià Llorach
Finalitat: Gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No es cediran a tercers excepte obligació legal.
Drets: Pots exercitar en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i la resta de drets legalment establerts a través del següent e-mail: gantabanax@gantabanax.cat.
Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad