Formació: curs taller de digitopuntura

Salut Gantabanax

Compartir:

CURS-TALLER DE DIGITOPUNTURA

Perquè digitopuntura?

La digitopuntura és una tècnica mil·lenària que ens permet activar punts, d’una manera fàcil, per millorar la salut i poder guarir dolors i disfuncions ràpidament.

Què aprendràs en aquest curs-taller?

Aprendràs a conèixer els punts, la seva utilitat, de quines molèsties ens poden guarir, com els has de treballar i a localitzar-los amb precisió.

Qui pot assistir a aquest curs taller?

A aquest curs taller i pot assistir tothom, l’únic requisit és tenir ganes d’aprendre. No cal tenir coneixements previs de medicina convencional ni de medicina xinesa.

Interessant també per als professionals de la salut ( físios, infermers-res, etc..) també per professionals i persones que tenim algú a càrrec nostre (educadors infantils, mestres, cuidadors …)  i per a nosaltres mateixos.

– Qui soc jo?

Soc Carlos Sauret, graduat en naturopatia, medicina tradicional xinesa i homeopatia. Amb més de 25 anys d’experiència en el món de la teràpia.

CONTINGUT CURS-TALLER DE DIGITOPUNTURA

La digitopuntura t’ajuda a alleujar i guarir molts dolors i disfuncions ràpidament. En total treballarem i coneixerem 47 punts. El curs taller el repartirem en 5 mòduls (cada un en una setmana).

PRIMER MÒDUL

Mesures, tècniques i aplicació de la digitopuntura.

Punts meridians de PULMÓ-INTESTÍ GRUIXUT- ESTÓMAC- MELSA

Aquí podràs tractar disfuncions com bronquitis, tos, asma, flemes, gola, … També disfuncions digestives com descomposició, restrenyiment, mal de queixals, d’espatlles, mal de cap,…., disfuncions menstruals, gasos, rinitis, sinusitis, etc.

SEGON MÒDUL

Punts meridians de COR- INTESTÍ PRIM – BUFETA – RONYO

On podràs tractar disfuncions com ansietat, depressions, dolors de braç, addiccions, insomni, memòria, vista, tinnitus, mal d’esquena, lumbago, ciàtica, cansament, torticolis, grip, capacitat mental i sexual, incontinència, etc.

TERCER MÒDUL

Punts meridians de PERICARDI- TRIPLECALENTADOR- VESÍCULA BILIAR- FETGE.

On podràs tractar disfuncions com circulació, marejos, nervis, tendinitis , timidesa, sexualitat, herpes zòster, reuma, èczemes, disfuncions d’oïda, tinnitus, dolors de coll, espatlles, vertígens, etc.

QUART MÒDUL

Punts meridians de VAS CONCEPCIÓ- VAS GOVERNADOR- PUNT MERAVELLA

On podràs tractar disfuncions com ejaculació precoç, disfuncions digestives, singlot, incontinència, hemorroides, esgotament físic i psíquic, impotència , infertilitat, mals sons, afonies, paràlisi facial, trigèsim, mal de dents, migranyes, mal de cap, relaxació, sangrat de nas, etc.

CINQUÈ MÒDUL

Resum de les malalties tractades i pràctiques de tot.

Horari:

Inici el dia 4 de novembre de 2022

Tots els divendres de 18:30 a 21 hores, fins al 2-12-2022 inclòs.

Places limitades.

Carlos Sauret, naturòpata.

Per informació i inscripcions: artnatura.shop@gmail.com

Deixa un comentari

Arxius

Vols un regal?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad