Equip

Adrià Llorach

Adrià Llorach Joan - Doctoralia.es

Per circumstàncies personals, des de molt petit vaig entrar en aquest procés d’acompanyar a les persones en el seu dolor o molèstia física.

És per això, que en la consulta intentarem fer un anàlisis profund sobre les causes de les teves dolències, però sobretot ens centrarem en el procés de recerca de la salut, per potenciar les forces d’autoregulació que tots tenim dins nostre, i acostar-nos en un procés que ens permeti estar més presents i conscients amb el nostre cos, ment i ànima.

Formació acadèmica

2007-2010: Diplomatura en fisioteràpia a la UVIC, Vic.

2010-2016: Màster d’osteopatia, ECO, Barcelona.

Formació complementària

2012: Vendatges Neuromusculars kinesiotape, Barcelona.

2013: Posturologia i consciència corporal, Barcelona.

2013: Traumatismes castellers, Barcelona.

2017: Expert en Coaching esportiu i psicologia d’alt rendiment, Unisports, Barcelona

2017: Osteopatia pediàtrica, ECO, Barcelona.

2019: Mesoteràpia amb David Ponce, Barcelona.

2020: Nutrició Ortomolecular, ECO, Barcelona.

2022: Osteopatia pediàtrica biodinàmica, CODI, Barcelona.

Experiència professional

2011-2014: Centre Tissulars amb Alícia Escardó, realitzant tractaments d’osteopatia i fisioteràpia.

2014-2015: Reus Deportiu d’hoquei Patins, fisioterapeuta del 1er equip.

2018-2020: Centre de salut Gantabanax, Consulta de fisioteràpia i osteopatia al Tennis Monterols, a Reus.

2022: Fisioterapeuta al World Padel tour de Reus.

2014 fins a l’actualitat: Centre de salut Gantabanax, Consulta de fisioteràpia i osteopatia a Reus.

Josep Maria Llorach

Josep Maria Llorach Garcia - Doctoralia.es

Montserrat

Em vaig formar inicialment com a Pedagoga terapèutica i vaig completar la meva formació com a Logopeda.

Posteriorment vaig formar-me en kinesiologia, bioenergètica i teràpia floral.

Però allí on puc desenvolupar millor la meva creativitat és en la cuina. En aquest camp m’he format per portar a terme una línia de treball que agafa el millor de cada corrent: vegetarianisme, macrobiòtica, crudiveganisme, productes ecològics, etc. per fer una cuina sana per al cos, però que també sigui agradable a la vista i al gust. El menjar ens ha de proporcionar plaer!

Eric Mestre

Vaig estudiar fisioterapia a la FUB (fundació universitaria del Bàges). He treballat en l’àmbit de la geriatria i en el privat.

M’he format com a osteopata a la ECO ( escola del concepte osteopàtic de Barcelona), també he realitzat formacions en sindrome del dolor miofascial i punció seca, gimnàstica abdominal hipopressiva, fibrolisis instrumental i fisioteràpia digestiva.

La meva inquietut és seguir adquirint coneixements per a poder fer un acompanyament de la salut d’una forma global.

Eric Mestre Grau - Doctoralia.es

Xavier Castelló

Vaig estudiar fisioteràpia a EUSES, centre adscrit a la URV. 

També m’he format en diferents cursos, com Punció Seca, Fibròlisis Instrumental Miofascial, Disfuncions de l’Articulació Temporomandibular i també Fisioteràpia i Readaptació en Lesions Musculars al Futbol.

Actualment treballo en l’àmbit privat i al club Gimnàstic de Tarragona a la secció de futbol sala i a l’equip C.F.S Catllar Atlètic Femení Sènior.

Soc una persona empàtica que m’agrada acompanyar a les persones en les diferents fases de recuperació i molèsties que pugueu tenir.

Properament cursaré un màster en recuperació i readaptació en el món de l’esport.

Sandra Estatutet

El benestar emocional de les persones, la seva felicitat i el creixement personal han estat sempre un focus d’interès en mi. Per això, vaig decidir fer-me psicòloga. Llavors, per poder estar encara més a prop de les persones, vaig ampliar la meva formació a altres disciplines de la ment que considerava menys invasives, més completes i humanistes.

 

Avui practico i ofereixo Teràpia Breu Centrada en Solucions, un treball terapèutic atent i proper a les persones, que es basa a redescobrir les fortaleses i recursos personals de cadascun de nosaltres. Recuperar o construir una autoestima i confiança alta són aspectes bàsics per a l’equilibri emocional, físic i espiritual en aquests temps tan canviants.

Aina Llorens

Sempre m’he interessat per com les persones interactuen amb el món entre nosaltres, amb una mateix/a o amb la natura. M’apassionen les relacions humanes i això m’ha fet viatjar, viure en diferents països i empapar-me de diferents perspectives de veure i viure el món.

En primer lloc, em vaig formar com a mestra, després com a psicopedagoga, i, al cap d’uns anys de pràctica de ioga i de fer de voluntària a Salig (un centre a Copenhaguen, Dinamarca), vaig decidir anar a l’Índia a formar-me a com a professora de Hatha Ioga. 

La meva necessitat de conèixer i descobrir més, fan que actualment m’estigui formant en Pedagogia Sistèmica i Respiració Ovàrica. 

Desitjo poder compartir els beneficis del ioga amb tothom que ho vulgui: l’autoconeixement del propi cos, la importància de ser present i la respiració conscient.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad