Aprendre sobre salut

Mitjançant tallers, activitats grupals, xerrades i cursos, us aproparem aquesta visió integrativa de la salut que us permetrà viure en harmonia amb vosaltres mateixos i amb el vostre entorn.

salut-natura

Salut a la natura

Els tallers de “Sentir la natura”, són activitats formatives que tenen per objectiu reconnectar-nos amb la natura de casa nostra i que són impartits en ple medi natural. En ells es combina el coneixement científic del medi, amb un apropament holístic d’aquest, inclosa la seva dimensió energètica i espiritual.

Xerrades divulgatives gratuïtes sobre temes de salut

Sempre que és possible us oferim en el nostre centre de Reus i en altres espais del territori xerrades divulgatives gratuïtes sobre temes de salut a les que podeu assistir lliurement.
salut-habitatges

Salut als habitatges

Les propietats curatives del ioga estan fora de tot dubte. Participar en aquesta classe us ajudarà a mantenir un nivell de flexibilitat òptim en el vostre cos i equilibrar la vostra ment.

Salut personal i alimentació

Les nostres eines bàsiques són la dietoteràpia, els tractaments espagírics, els de teràpia floral, els tractaments homeopàtics antroposòfics i la suplementació de tipus ortomolecular.

Cursos de Geobiologia i Fengshui

Per primera vegada a Reus ens plau presentar-vos un curs en el qual unim els ensenyaments del Fengshui i la Geobiologia en una formació presencial que us permetrà adquirir un bon nivell d’expertesa en acabar el curs.

Cursos de Pèndol Universal

El pèndol universal (PU) és un dels instruments radioestèsics més potents i complets que es coneixen. Creat el segle passat per un grup d’enginyers francesos: Chaumery, Belizal i Morel, ha tingut posteriorment un ampli ús en aspectes terapèutics.

Demana una cita

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad