Salut als habitatges

El nostre habitatge o el nostre lloc de treball, hauria de ser tan saludable per nosaltres com estar vivint al mig de la natura. Però sovint els materials usats, el lloc on estem situats i l’electrificació dels nostres espais, fan que aquests llocs perjudiquin la nostra salut.

Si ho desitgeu, estudiarem casa vostra, detectant els problemes que hi ha i us proposarem les solucions millors per a la vostra salut. També us podem fer un estudi de Fengshui.

Què és la geobiologia?

Seria ideal que poguéssim viure a casa nostra com si ens trobéssim al mig de la natura, però la vida actual ens complica molt les coses.

Així estem sotmesos contínuament a influències de tipus electromagnètic que provenen de l’electrificació de les nostres cases i de les antenes exteriors i interiors dels nostres mòbils i telèfons sense fils.

També des de l’interior de la Terra rebem influències de radioactivitat natural, corrents d’aigua, camp geomagnètic terrestre, etc.

Totes aquestes coses i moltes altres són les que estudiem els geobiòlegs. Coses que sovint no les podem veure amb els nostres sentits habituals, però que existeixen i ens compliquen la nostra vida.

En què us podem ajudar?

Si a casa vostra experimenteu molèsties que no sabeu explicar, no descanseu bé a la nit, us aixequeu cansats. Durant el dia esteu tensos i nerviosos i no hi ha una explicació a causa de la vostra feina o de la vostra vida habitual, és quan us aconsellem demanar un estudi de casa vostra.

En ell analitzarem en detall tot el que us afecta i buscarem les causes amagades d’allò que us manté intranquils

Sempre intentarem buscar la solució a cada cas i veure la forma més simple i més econòmica de solucionar-ho.

Demana una cita per fer un estudi de la salut de la teva casa

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad