Equip

Adrià Llorach

Adrià Llorach Joan – Doctoralia.es

Per circumstàncies personals, des de molt petit vaig entrar en aquest procés d’acompanyar a les persones en el seu dolor o molèstia física.

És per això, que en la consulta intentarem fer un anàlisis profund sobre les causes de les teves dolències, però sobretot ens centrarem en el procés de recerca de la salut, per potenciar les forces d’autoregulació que tots tenim dins nostre, i acostar-nos en un procés que ens permeti estar més presents i conscients amb el nostre cos, ment i ànima.

Més informació

Formació acadèmica

2007-2010: Diplomatura en fisioteràpia a la UVIC, Vic.

2010-2016: Màster d’osteopatia, ECO, Barcelona.

2017: Osteopatia pediàtrica, ECO, Barcelona

2021-2023: Osteopatia pediàtrica biodinàmica, CODI, Barcelona.

2023- 2024: Osteopatia Pediàtrica, EOB, Barcelona.

Formació complementària

2012: Vendatges Neuromusculars kinesiotape, Barcelona.

2013: Posturologia i consciència corporal, Barcelona.

2013: Traumatismes castellers, Barcelona.

2017: Expert en Coaching esportiu i psicologia d’alt rendiment, Unisports, Barcelona

2019: Mesoteràpia amb David Ponce, Barcelona.

2020: Nutrició Ortomolecular, ECO, Barcelona.

2022: Aproximació osteopàtica al tracte gastrointestinal, incluint la connexió inmune-digestiva, impartit per William M. Foley DO, Barcelona.

2022: Nivell 1 de Biodinàmica amb Christian Sullivan

2023: 2on Congrés internacional d’Osteopatia (ROE). Mallorca

2023: Dinàmica de l’Aigua i el Sistema Nerviós Autònom, impartit per Dr. Jacques Michaud i Elea Menand-Faure. Barcelona

2024: Abordatge Osteopàtic de les Deformitats Cranials Pediàtriques, EOB, Barcelona.

Experiència professional

2011-2014: Centre Tissulars amb Alícia Escardó, realitzant tractaments d’osteopatia i fisioteràpia.

2014-2015: Reus Deportiu d’hoquei Patins, fisioterapeuta del 1er equip.

2018-2020: Centre de salut Gantabanax, Consulta de fisioteràpia i osteopatia al Tennis Monterols, a Reus.

2022-2023: Fisioterapeuta al World Padel tour de Reus.

2014 fins a l’actualitat: Centre de salut Gantabanax, Consulta de fisioteràpia i osteopatia a Reus.

Sílvia Cortada

Sílvia Cortada Farré – Doctoralia.es

Vaig arribar al 2011 a Reus per començar la meva primera feina com a osteòpata.

Tot i haver estudiat abans fisioteràpia, el meu gran canvi va ser quan vaig començar a estudiar osteopatia. Una altra manera d’entendre la salut i la vida. Entendre com el cos és una unitat indivisible, en què tot importa, i més enllà del cos també.

Com vivim, la nostra història personal, familiar, social… Això em va portar a fer un gran treball personal que encara continuo avui dia, el qual m’ha facilitat augmentar la meva empatia i comprensió cap a la persona que tingui al davant. Comprendre que la malaltia o el símptoma no és el problema, és la via que té el cos per comunicar-nos que quelcom no va bé i per sanar-ho, l’escoltar.

 

Més informació

Les meves tres maternitats i la meva formació en ginecologia i obstetrícia també m’han ajudat a entendre molt més el cos de la dona, la seva fisiologia, a poder acompanyar la preparació al part, el postpart, la criança i arribar a poder treballar amb els pacients més petits. Tots aquests factors de vida han fet que m’hagi especialitzat en osteopatia ginecològica.

M’agrada escoltar el cos amb les meves mans, amb contacte suau i respectuós, però a la vegada present i ferm. Sempre mirant el cos en general i buscar quin és el possible origen que ha fet que aquesta persona presenti algun símptoma, tant físic com emocional.

Per la meva història i per la meva professió et recomano que et deixis posar a les meves mans i poder ajudar-te a recuperar la salut.

Eric Mestre

Vaig estudiar fisioterapia a la FUB (fundació universitaria del Bàges). He treballat en l’àmbit de la geriatria i en el privat.

M’he format com a osteopata a la ECO ( escola del concepte osteopàtic de Barcelona), també he realitzat formacions en sindrome del dolor miofascial i punció seca, gimnàstica abdominal hipopressiva, fibrolisis instrumental i fisioteràpia digestiva.

La meva inquietut és seguir adquirint coneixements per a poder fer un acompanyament de la salut d’una forma global.

Eric Mestre Grau – Doctoralia.es

Gemma Roviralta

Vaig estudiar fisioterapia a la URV (Universitat Rovira i Virgili) a Reus. 

Un cop acaba la carrera vaig començar l’aventura d’aprendre fisioterapia en diferents àmbits i vaig anar a coneixer la forma de treballar a Australia on vaig estudiar diferents tècniques manuals per al tractament de diferents patologies. Quan vaig tornar vaig endinsar-me, tant en estudis com en experiencia laboral, en el món de la neurologia i la geriatria, en cervicals i cefalees. He cursat un màster en estimulació neurologica i neurorehabilitacio i també estic especialitzada en punció seca i bruxisme

Crec que no ens hem d’acostumar a sentir dolor sinó que s’ha de treballar i buscar una solució per al benestar fisic i emocional d’un mateix.

Més informació

Formació academica

2019 – Grau en Fisioteràpia a la URV, Reus

2023 – Màster en Estimulació Neurològica i neurorrehabilitació a la UVIC 

 

Formació complementària

2019 – Estimulació Basal, Barcelona

2020 – Rehabilitative Therapy (teràpia manual), Sydney 

2021 – Punció seca i tractament conservador del síndrome de dolor miofascial

2022 – Concepto Bobath, Barcelona

2022 – Metodo Perfetti, Barcelona

2022 – Cervicalgies i cefalees, abordatge del Bruxisme des de la fisioteràpia, Barcelona

2023 – Neurodinàmica, Barcelona

2023 – Mètodo Halliwick (hidroteràpia), Barcelona

 

Experiencia professional

-Gantabanax (Reus) – Tractament individualitzat de fisioteràpia (actualment)

Fundació Catalunya la Pedrera, EspaiSocial Reus – Acompanyament de fisioteràpia en gent amb deteriorament cognitiu (actualment) 

Unitat d’Estimulació Neurologica (UEN – Vila-seca) – Tracament en pacients neurologics tant aguts com crònics (2021-2022)

Balmain Wellness Centre (Sydey)- Tractaments de reeducació postural i prescripció d’exercici fisic i terapeutic (2020-2021)

Medicine Wellness Centre (Sydney)- Tractament individualitzat (2020-2021

Sandra Estatutet

El benestar emocional de les persones, la seva felicitat i el creixement personal han estat sempre un focus d’interès en mi. Per això, vaig decidir fer-me psicòloga. Llavors, per poder estar encara més a prop de les persones, vaig ampliar la meva formació a altres disciplines de la ment que considerava menys invasives, més completes i humanistes.

 

Avui practico i ofereixo Teràpia Breu Centrada en Solucions, un treball terapèutic atent i proper a les persones, que es basa a redescobrir les fortaleses i recursos personals de cadascun de nosaltres. Recuperar o construir una autoestima i confiança alta són aspectes bàsics per a l’equilibri emocional, físic i espiritual en aquests temps tan canviants.

Aina Llorens

Sempre m’he interessat per com les persones interactuen amb el món entre nosaltres, amb una mateix/a o amb la natura. M’apassionen les relacions humanes i això m’ha fet viatjar, viure en diferents països i empapar-me de diferents perspectives de veure i viure el món.

En primer lloc, em vaig formar com a mestra, després com a psicopedagoga, i, al cap d’uns anys de pràctica de ioga i de fer de voluntària a Salig (un centre a Copenhaguen, Dinamarca), vaig decidir anar a l’Índia a formar-me a com a professora de Hatha Ioga. 

La meva necessitat de conèixer i descobrir més, fan que actualment m’estigui formant en Pedagogia Sistèmica i Respiració Ovàrica. 

Desitjo poder compartir els beneficis del ioga amb tothom que ho vulgui: l’autoconeixement del propi cos, la importància de ser present i la respiració conscient.

Josep Maria Llorach

Josep Maria Llorach Garcia – Doctoralia.es
Biòleg, especialista en Geobiologia i format en medicina integrativa.Després de la meva llarga etapa com educador ambiental, ara us ofereixo un assessorament professional en l’àmbit de la salut natural de la persona i de l’espai on viviu. Al meu costat trobareu un acompanyament proper, sincer i honest que us ajudarà a caminar cap al manteniment de la salut. Crec en les capacitats de curar-se ell mateix del nostre cos i us ajudaré a recuperar-les, si em feu confiança. 
Més informació
M’he format en disciplines que m’ajuden a resoldre problemes de salut complicats, per exemple en teràpia floral de la mà de diversos professors com Jordi Cañellas, Ricardo Orozco, Begoña Alias, Carlos Cruz i altres. El camp de la Geobiologia ha vingut de la mà de Raymond Montercy, Javier Petralanda, Carlos Martin La Moneda, Sergio Pallarés, Albert Talarn, Carles Labèrnia, i altres. La part de nutrició i dietoteràpia m’ha arribat de la mà d’Olga Cuevas, Lucía Redondo, Ana Belen Fraile, Karmelo Bizkarra, i altres. També he aprofundit més en la part de la medicina higienista, l’espagíria i la medicina antroposòfica de la mà del Dr. karmelo Bizkarra i tot el seu equip. En aquesta línia també he estudiat amb el Dr. Carlos Avilés i el seu equip de laboratoris Heliosar.Actualment estic jubilat.

Montserrat

Em vaig formar inicialment com a Pedagoga terapèutica i vaig completar la meva formació com a Logopeda.

Posteriorment vaig formar-me en kinesiologia, bioenergètica i teràpia floral.

Però allí on puc desenvolupar millor la meva creativitat és en la cuina. En aquest camp m’he format per portar a terme una línia de treball que agafa el millor de cada corrent: vegetarianisme, macrobiòtica, crudiveganisme, productes ecològics, etc. per fer una cuina sana per al cos, però que també sigui agradable a la vista i al gust. El menjar ens ha de proporcionar plaer!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad