Equip

Adrià Llorach

Ja fa alguns anys que tinc clar que la salut de les persones només es pot millorar si som capaços de treballar conjuntament amb totes les disciplines conjuntament. No n’hi ha cap que sigui màgica o tingui la veritat absoluta. És per això que el meu enfocament a l’hora de tractar la salut sempre serà holístic (mecànic, bioquímic i emocional) i multidisciplinar (intentant tenir en compte la resta de disciplines que intentem millorar la vida de les persones).

Em vaig formar com a fisioterapeuta a la Universitat de Vic, realitzant posteriorment diferents pràctiques de fisioteràpia a hospitals i centres privats. Vaig treballar 3 anys al Centre Tissulars de Reus, com a fisioterapeuta realitzant tractaments personalitzats de fisioteràpia, osteopatia i sessions de consciència corporal i posturologia.
He cursat els estudis d’osteopatia a l’Escola de Concepte Osteopàtic de Barcelona (ECO). També he cursat, simultàniament, cursets de kinesiotape, traumatismes castellers i reflexoteràpia podal.

Els últims dos anys, he enfocat tots aquest coneixements de salut, en millorar també la salut de les empreses, que en conjunt funcionen com un ésser viu. Tenint en compte sobretot aquesta part més humana i relacional de les empreses, l’equip humà.

Mostrar més
Adrià Llorach Joan - Doctoralia.es

Josep Maria Llorach

Biòleg, especialista en Geobiologia i format en medicina integrativa.

Després de la meva llarga etapa com educador ambiental, ara us ofereixo un assessorament professional en l’àmbit de la salut natural de la persona i de l’espai on viviu.

Al meu costat trobareu un acompanyament proper, sincer i honest que us ajudarà a caminar cap al manteniment de la salut. Crec en les capacitats de curar-se ell mateix del nostre cos i us ajudaré a recuperar-les, si em feu confiança.

M’he format en disciplines que m’ajuden a resoldre problemes de salut complicats, per exemple en teràpia floral de la mà de diversos professors com Jordi Cañellas, Ricardo Orozco, Begoña Alias, Carlos Cruz i altres. El camp de la Geobiologia ha vingut de la mà de Raymond Montercy, Javier Petralanda, Carlos Martin La Moneda, Sergio Pallarés, Albert Talarn, Carles Labèrnia, i altres. La part de nutrició i dietoteràpia m’ha arribat de la mà d’Olga Cuevas, Lucía Redondo, Ana Belen Fraile, Karmelo Bizkarra, i altres. També he aprofundit més en la part de la medicina higienista, l’espagíria i la medicina antroposòfica de la mà del Dr. karmelo Bizkarra i tot el seu equip. En aquesta línia també he estudiat amb el Dr. Carlos Avilés i el seu equip de laboratoris Heliosar.

Mostrar més
Josep Maria Llorach Garcia - Doctoralia.es

Montserrat

Em vaig formar inicialment com a Pedagoga terapèutica i vaig completar la meva formació com a Logopeda.

Posteriorment vaig formar-me en kinesiologia, bioenergètica i teràpia floral.

Però allí on puc desenvolupar millor la meva creativitat és en la cuina. En aquest camp m’he format per portar a terme una línia de treball que agafa el millor de cada corrent: vegetarianisme, macrobiòtica, crudiveganisme, productes ecològics, etc. per fer una cuina sana per al cos, però que també sigui agradable a la vista i al gust. El menjar ens ha de proporcionar plaer!

Eric Mestre

Vaig estudiar fisioterapia a la FUB (fundació universitaria del Bàges). He treballat en l’àmbit de la geriatria i en el privat.

M’he format com a osteopata a la ECO ( escola del concepte osteopàtic de Barcelona), també he realitzat formacions en sindrome del dolor miofascial i punció seca, gimnàstica abdominal hipopressiva, fibrolisis instrumental i fisioteràpia digestiva.

La meva inquietut és seguir adquirint coneixements per a poder fer un acompanyament de la salut d’una forma global.

Eric Mestre Grau - Doctoralia.es

Xavier Castelló

Vaig estudiar fisioteràpia a EUSES, centre adscrit a la URV. 

També m’he format en diferents cursos, com Punció Seca, Fibròlisis Instrumental Miofascial, Disfuncions de l’Articulació Temporomandibular i també Fisioteràpia i Readaptació en Lesions Musculars al Futbol.

Actualment treballo en l’àmbit privat i al club Gimnàstic de Tarragona a la secció de futbol sala i a l’equip C.F.S Catllar Atlètic Femení Sènior.

Soc una persona empàtica que m’agrada acompanyar a les persones en les diferents fases de recuperació i molèsties que pugueu tenir.

Properament cursaré un màster en recuperació i readaptació en el món de l’esport.

Aina Llorens

Sempre m’he interessat per com les persones interactuen amb el món entre nosaltres, amb una mateix/a o amb la natura. M’apassionen les relacions humanes i això m’ha fet viatjar, viure en diferents països i empapar-me de diferents perspectives de veure i viure el món.

En primer lloc, em vaig formar com a mestra, després com a psicopedagoga, i, al cap d’uns anys de pràctica de ioga i de fer de voluntària a Salig (un centre a Copenhaguen, Dinamarca), vaig decidir anar a l’Índia a formar-me a com a professora de Hatha Ioga. 

La meva necessitat de conèixer i descobrir més, fan que actualment m’estigui formant en Pedagogia Sistèmica i Respiració Ovàrica. 

Desitjo poder compartir els beneficis del ioga amb tothom que ho vulgui: l’autoconeixement del propi cos, la importància de ser present i la respiració conscient.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad