Osteopatia en ginecologia i obstetrícia

ostopatia-ginecologica
osteopatia-ginecologica

Osteopatia en ginecologia i obstetrícia

L’osteopatia pot treballar diferents àmbits del cos, ja sigui de forma més global o de forma més especialitzada, sempre mantenint la mirada integral de la persona. 

Personalment el camp de la ginecologia i obstetrícia és un àmbit que m’agrada molt, per la complexitat, per la força biològica que té i per la potència emocional i transgeneracional que hi ha darrere.

Sovint, els problemes en el cicle menstural, durant l’embaràs o el post-part, és a dir, tots els canvis fisiològics de les dones són medicalitzats o menystinguts, així com qualsevol disfunció sexual, i per això m’agrada oferir un altre punt de vista.

A través de la teràpia manual, l’escolta, i la valoració osteopàtica et puc ajudar en qualsevol transtorn del cicle menstrual:

  1.  Falta de regla
  2.  Regles abundants
  3.  Dolors menstruals
  4.  Sagnats fora de la menstruació
  5.  Etc

La regla és un procés biològic i fisiològic que en cap cas ha de fer mal ni ha de ser molest. Per això anirem a buscar l’arrel del problema per poder oferir la millor solució al teu cos per a que ho pugui reparar.

En el cas de l’embaràs, passa una mica el mateix. Sembla que per estar embarassades hem d’aguantar el dolor lumbar, molèsties o qualsevol altra dolència per que no podem pendre cap medicament i “és així”. a través de la teràpia manual ajudem a la teva estructura òssia i als teus teixits a seguir el procés del teu embaràs, per acomodar-se als canvis físics d’aquest meravellós procés.

L’altre aspecte en el que et puc ajudar també és amb qualsevol problema que esdevingui la sexualitat, des de dolors a la penetració, tensió a nivell de sòl pèlvic, molèsties en algunes posicions, etc. Tenint present l’anatomia i també tota la història del nostre llinatge matern,  la nostra història i la dels nostres ancestres tenen implicació en el nostre cos.

Demana una cita

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad