Salut personal i alimentació

En la teràpia que practiquem veiem la persona com una totalitat i tot allò que li passa mereix la nostra atenció, des de la part més física, fins als anhels més espirituals. Acceptem els tractaments més moderns actuals, però tenim en compte la medicina tradicional d’occident, practicada des de fa molt de temps, permetent prevenir i curar moltes patologies, abans que esdevinguin greus.

Les nostres eines bàsiques són la dietoteràpia, els tractaments espagírics, els de teràpia floral, els tractaments homeopàtics antroposòfics i la suplementació de tipus ortomolecular. Tots ells respectuosos amb la persona i sense els efectes secundaris dels medicaments químics que procurem evitar, encara que a vegades esdevenen necessaris.

Dietoteràpia

Una de les bases de la salut és l’alimentació. En els aliments trobem no solament els elements físics que el nostre cos necessita, sinó també l’energia que porten associada. Per això, un dels pilars del nostre pla curatiu és un pla dietètic que ajudi a recuperar les capacitats autocuratives del mateix organisme.

Tractaments espagírics

Es basen en l’elaboració de productes curatius de base vegetal i mineral preparats de forma alquímica per tal que el seu poder curatiu esdevingui màxim i sense cap efecte secundari, potenciïn les qualitats autocuratives i regeneratives del mateix cos.

Tractaments de teràpia floral

Es tracta d’un sistema holístic de curació basat en l’essència de les flors. Aquestes essències actuen de forma suau en el nostre camp vibracional, aportant-nos la informació que necessitem en cada moment per avançar en el nostre camí vital.

El sistema més conegut és el que va descobrir el Dr. Bach en els anys 30 del segle passat. A més d’aquest, existeixen actualment molt altres sistemes que ens ajuden en les diferents patologies que ens afecten actualment. Per tant treballem amb totes aquelles flors que ens puguin ajudar en el vostre cas: Bach, Califòrnia, Orquídies Europees, Bush, Saint Germain, i altres.

La persona que vol iniciar aquest procés, acudeix a partir d’alguna situació vital que vol resoldre, bé sigui física i/o emocional. A partir d’una entrevista personal, determinem la fórmula que cal prendre i anem fent el seu seguiment al llarg del temps, acompanyant-vos sempre en el vostre procés terapèutic i de curació, fins que considerem conjuntament que s’ha aconseguit resoldre o millorar aquell aspecte de la nostra vida que ens turmentava.

Demana una cita

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad