Formació: Aprèn a viure en un entorn de salut.

Compartir:

QUÈ APRENDREM EN AQUESTA FORMACIÓ?

Segur que algun cop heu pensat en què l’espai en el qual viviu o treballeu pot tenir influència en la vostra salut i no aneu per mal camí. El món de la salut personal és molt complex, però ja és totalment sabut que el lloc on vivim o treballem, és a dir, el lloc on passem un nombre considerable d’hores, ens afecta en major o menor mesura segons els casos.

D’aquesta manera us plantejo una formació de tot un curs, però molt còmoda de seguir, en la que anirem desgranant a poc a poc tots els elements que formen part d’aquest engranatge: les influències terrestres i còsmiques, i les influències de la tecnologia humana. Tot explicat amb molta claredat, partint d’un nivell bàsic i arribant fins allí on les persones que seguireu la formació us sentiu segures per prendre les vostres pròpies decisions.

Tindrà una part teòrica que s’impartirà en línia, cada quinze dies aproximadament, en una classe de dues hores. Però, com que el curs vull que tingui una practicitat total, també programarem una trobada presencial a la natura un cop al mes, en diferents punts del territori català. En aquestes trobades ens entrenarem per desenvolupar la nostra sensibilitat natural per detectar totes aquestes influències i aprendrem a fer servir les varetes i el pèndol, a més de diferents instruments de mesura comercials que ens trobem al mercat.

Sigueu d’on sigueu, podreu assistir còmodament a les classes virtuals, que quedaran gravades pels alumnes i, només un cop al mes, us haureu de desplaçar a un punt concret del territori, en el que farem la classe presencial en plena natura.

El que pretenem en aquesta formació és que aprengueu a millorar el vostre entorn de vida i de feina perquè jugui a favor de la vostra salut. Serà un camí d’aprenentatge, però també de creixement personal en el qual, al final del camí, podreu veure amb més saviesa tot allò que us envolta i pugueu decidir, amb coneixement, que és el més important per a vosaltres i què no ho és tant. 

AIXÒ QUE APRENDREM ÉS GEOBIOLOGIA?

Sí, a més d’altres disciplines afins. De fet, anomenem Geobiologia a la ciència que estudia les qualitats vitals del medi on vivim. Qualsevol espai en el qual ens trobem, natural o artificial, hauria de ser biocompatible amb nosaltres, és a dir, afavorir el nostre estat de salut, però no sempre és així. Quan l’espai en què vivim o treballem, ens agredeix, el nostre estat de salut va minvant i el nostre sistema intern es debilita, facilitant tota mena d’infeccions o afavorint els nostres punts febles. Mitjançant la geobiologia podem conèixer i detectar totes aquestes alteracions i aprendre a evitar-les o neutralitzar-les. El geobiòleg coneix i mesura tots els paràmetres que ens influeixen, tant si provenen de fonts naturals, com el camp geomagnètic terrestre, com els que provenen de fonts artificials, com la contaminació electromagnètica de baixa i alta freqüència. L’estudi i el coneixement de tots aquests paràmetres són molt importants per a totes les persones -inclosos els terapeutes- que vulguin tenir una visió holística de la salut.

És un curs molt útil, també, per a totes aquelles persones interessades a viure millor a casa seva o a la feina. Moltes vegades, no acabem de trobar-nos bé en un lloc, és aleshores quan podem sospitar que està afectat per una geopatia, és a dir, un problema de salut causat per una alteració de l’entorn que ens afecta. En aquest curs introductori aprendrem a conèixer-les i a detectar-les, i n’adquirirem una visió àmplia i global de tots els elements que hi estan implicats. Aprendrem quins són els aparells de mesura que existeixen al mercat i com s’han de fer servir en el nostre treball diari. També aprendrem a desenvolupar la nostra sensibilitat personal per fer servir aparells més simples, com les varetes i el pèndol, que ens permetran detectar aquelles alteracions cosmotel·lúriques que els aparells comercials no són capaços de detectar. En el capítol de la Bioconstrucció introduirem les bases teòriques que hem de conèixer per fer més saludables els espais on vivim i treballem: materials, pintures, etc. També parlarem de la Geometria Sagrada i del poder de les formes, què és, com es va aplicar en el passat i com la podem aplicar actualment a favor nostre.

No perdeu aquesta ocasió de formar-vos en un coneixement que us serà útil en moltes ocasions al llarg de la vostra vida i que pot representar la fina línia que hi ha entre la salut plena i la malaltia.

Classes teòriques:

S’impartiran en línia, en directe, cada 15 dies aproximadament, els divendres de 18 a 20 h. Aquells alumnes que no puguin assistir podran veure la gravació de la classe posteriorment.

Començaran el 14-10-22 i acabaran el 26-5-23.

Classes pràctiques:

S’impartiran presencialment en diferents punts del territori català que s’anunciaran prèviament. Aquestes classes no es gravaran, ja que el seu interès radica en practicar sobre el terreny tot el que hem vist a la teoria.

Començaran el 15-10-22 i acabaran el 27-5-22

Josep Maria Llorach, biòleg i terapeuta.

Deixa un comentari

Arxius

Vols un regal?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad