Osteopatia Pediàtrica a Reus amb Gantabanax: Ajudem al teu nadó

Compartir:

A Gantabanax, reconeixem la importància dels primers mesos de vida del teu nadó, i és per això que volem ser part de la solució per a un desenvolupament saludable dels més petits mitjançant l’osteopatia pediàtrica.

Amb una formació específica i una comprensió profunda de la fisiologia, el desenvolupament i les necessitats dels nadons en les seves primeres etapes de vida, oferim un suport amb tècniques molt suaus i no invasives per avaluar i tractar qualsevol problema que pugui afectar la salut del nadó.

osteopatía-pediàtrica

Què és l’Osteopatia Pediàtrica?

L’osteopatia pediàtrica és una branca especialitzada de l’osteopatia que se centra en la salut dels nadons i nens petits. Aquest enfocament terapèutic és dissenyat específicament per abordar les necessitats úniques del desenvolupament infantil, buscant detectar i corregir possibles desequilibris o disfuncions en el sistema musculo-esquelètic, visceral i cranial del nadó.

Els osteòpates pediàtrics estem especialment formats per entendre la fisiologia en ràpida evolució dels nadons i nens petits. Utilitzem tècniques manuals i suaus per avaluar i tractar diverses condicions que poden afectar els més petits, com ara còlics, reflux, problemes posturals, dismetries cranials, bronquiolitis de repetició, alteracions en el frenet sublingual, problemes de dolor durant la lactància i altres alteracions que poden sorgir en les primeres etapes de vida.

L’osteopatia pediàtrica pot ser la clau per un inici saludable i equilibrat per al teu nadó i al centre Gantabanax de Reus resoldrem tots els teus dubtes.

Deixa un comentari

Arxius

Vols un regal?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad